? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

neljapäev, 3. september 2009

Igniis^^

ülepikaajajällehobustega:)
hull väss oli küll aga savii, mai suutnud enam neist lihtsalt mööda minna, tahtsin midag teha nendega, Kasvõi sõita.
:)
võtsin siis iku kinni,ja tõin ära.. mõtlesin,et mai taha valjaid täna kasutada, et prooviks midagi teistsugust, midagi mida pole ennem teind..
panin siis sadula selga ja päitsmed pähe ning ühe nööri päitsmette külge(sinna alla) külge(turvalisusemõttes;d)
ja läkin platsile, nunnutasin teda algul nsm, jõudsime platsi äärde , a mai viitsin lahti teha ja mõtlesin,et ehk tuleb alt läbi, Väga põdes, no lõpuks pika jauramise peale tuli kah,Rahustasin & kiitsin.. jalutasime natuke platsil ja harjutasime igast "kollidest"üle minema..
panin ühe vaiba maha, proovisin kas ta ees läheb üle, Ei läind.. ja niikui mina sinna vaiba peale oma jala panin , astus ta kaa kohe järgi, üldiselt ta väga usaldab inimest.
ja tegime veel mõningaid asju käekõrval jne.
siis läksin selga, natuke läks aega:D mai saand selga talle, ta nii "suuur" ratsahobune:D.
kuna mul Ratsmeid ega midagi sellist pold siis keerasin/pöörasin ainult säärega, tegime üleminekuid seisma-sammu-traavi, väga hästi reageeris põlvele , üleüldse ta oli täna kuidagi nii kuulekas ja töötas kaasa, ei tegelendmuude asjadega.
proovisin siis oma istakuga saada traavis sammu pikemaks, et astuks jälge v üle, no sellega peab ikka KÕVASTI vaeva veel nägema, tegelt ta lõpus juba isegi tegi pikemad sammud, ei tippind niiväga..
Enamus trenni tegelesimegi siis üle minekutega(,et need oleks sujuvad ja tai kukuks kolksti esiotsale), sammude pikaks saamisega , ja vajumisega.. mingit madalat latti tulin kaa , ise läksin ette ära (jälle) kobistas veits, tulin uuesti , tegin poolpeatuse enne latti , ja seekord oli OK, ise ka eii vedelend kaelal tal.
igatahes jah midagi väga head polnud, aga no käib kah:)'
homme võtan pässaka ette & Celka kaa;D.
reede v püha tiia juurde ehk !?

2 kommentaari:

Carmen ütles ...

Tublid! Aga ma ei tea, kas sul on sealt aia alt väga tark igakord käia. Kui vb kunagi lahti saab, siis teab kust välja saada :p

jõuuuu:D ütles ...

aitäähmusi:)
:D ega tegelt eii tohiks jah, krt sandy paneb kah nüüd karjuse alt läbii pidevalt :D