? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

teisipäev, 15. september 2009

15.09.09 C & I

Tiiaga.


läksin celiga platsile, algul tiia palus teha lõdvestavat sammu , painutusi ja noh ta seletas ,et ma teeks nii nagu vanaeided teevad enne jooksule minekut:D jalad soojaks noh xD
igatahes jätkasime traaviga ja üritasime saada ta üle oma jälje astuma.
lihvisime pöördeid & tegime peatuseid ja pool peatuseid Ikka ja jälle proovisime,et ta tooks taguotsa alla peatusel.
Tegime enne peatust ,poolpeatuse,et ta juba hakkaks mõtlema ja siis peatus, päris hästi tuli välja;D.
Üritasime kõike võimalikult sujuvalt teha.ma üritasin ka ennast Pidevalt lõdvestada nii ülevalt , kätest kui ka ristluust.Mu õlad pidid hobuse õlgadega täpselt otse olema & kergendaks alati sisemist jalga;D.
sõitsin kavalette kah päris palju & pmst kordasime kõike seda mida tegime eelmine kord:)
galopi proovisime kah ühtlasemaks saada & mitte tippivaks vaid,et oleks lahtised ja pikemad sammud.
(Tiia says:" Hobust ei saa enne koondada kui ta ei oska edasi liikuda & jookseb kohapeal, Hobune peab oskama liikuda,et oleks mida koondada.")
Rohkem väga midagi vist eii teindki, pmst lihvisime ikka ja jälle neid vanu asju,et kõik tuleks rohkem nagu iseenesest:).

Ignisega umbes sama värk.
Alguses hästi lahtiseks sõitmine & siis edasi tuleb töö.
Tiia rääkis,et ignis tahab olla hästi töökas,et ta pakub ise kohe kõike,et saaks kiiresti tehtud aga ta ei mõtle sellele,et see tuleks hästi, vaid ,et saaks rutturuttu tehtud .
no ühesõnaga sellest ka need "galopi pakkumised" pidevalt.
kunagi ta ei uimerda vaid üritab alati hea olla, nii hea kui oskab & kui ma ikka rahul pole temaga siis nagu "solvub" ja läheb närvi ära..
eh siis algul pidin ma iga tema pakutava asja peale teda kiitma, et ta on tubli ,et ta nii töökas tahab olla janii, ja nüüd siis pean teda" galopi pakkumiste "peale Ignoma,sest ta teeb seda igakord kui olenjuba üsna pikalt traavi teind, arvab ta ,et nüüd tuleb galopi osa, ja siis saa aru ,et oeh Vale koht oli jälle.. ja siis natukese aja pärast arvab jälle,et "no NÜÜÜÜÜD peab küll juba galopi koht olema, see pole võimalik,et ikka veel ma pean jooksma traavi : s " .
ühesõnaga tiia seletas mulle lahti seda miks ignis galoppi pakub pidevalt. natuke galoppi mõlemist jalast ja mõned painutus hüpped.
tegime ka igast üleminekuid ja pool peatuseid,Algul oli isegi Väga hea, aga kui hakkas juba ära tüdinema & ei viitsind enam siis kukkus jälle kolksti esiotsale & suulisele.
Tiia says: alati tuleb osata lõpetada Õigel ajal. & nii siis saigi meie treening läbi.

Tore oli, Aitäh:)

0 kommentaari: