? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kolmapäev, 16. september 2009

16.09.09 C & I

Tiiaga, & annekas oli kah kaasas täna:D

läksime siis mingi poole 6 paiku sõitma, tõin Celi & ignise ära, mu venna raasu tuli ratsa celiga koplist talli juurde(200m ? kuskil )
ma ikuga käekõrval:D
viisin talli, venna puhastas ära mõlemid opsid(Y) vuhu, mai pidandki vaeva nägema:D
ehk saab temast kah ikka ratsutaja:D loota ju võib,:D

okei, tiia & annekas tulid , läksid käbe platsile ja panid mulle miskeidtõkkeid

.
panin sadulasse, ja kõmpisin platsile, Väga jäi karp lahti, pold ju ammu nii kõrgeid hüpand:D
Celil on kah selline nägu,et" vovvovoovov jäääb ära, mina NENDEST küll üle eii hakka minema:D" sellesuhtes,et tegelt need olid ju väga madalad , aga endal võtab sapsu sisse küll kui pole kaua "nii kõrgeid" hüpand juba. igatahes tegin siis jälle venitusi , painutusi & noh üldse kõndisin hobuse soojaks.. siis elavamat traavi,et lahti jookseks .
Üleminekuid, peatuseid & poolpeatuseid ning ühe esiotsa pöörde ka:D.
jejeje ma olen nii proo,mai oska seda:D:D.
v noh saan aru kuidas see käib Aga ei oska hobuselt seda küsida, küsin valesti & no kuidas ta siis saaabki õieti vastata : s.
palju ei teindki sooja, mõned korrad galoppi . ha hea koom oli, tõstsin galoppi & ta tegi miskit Rodeot ( sellist vist, mille peale tuusja sõimas teda värdjaks jne, no igatahes ei julend taga sõita enam xD) :D no hüppas õhku ja tegi küünla taolist asja ja siis mässas veel veits, Üldse eii naernud noh:D
alustasin siis soojendus hüpetega, Tiia palus mul ,et nii kui hakkab käest ära vedama siis Poolpeatus ehk hobune kontrolli alla ja siis alles hüpe, täitsa kaka mis hüpped ta nendel "madalatel" tegi:D tõmbas igakord mul ratsmed käest ära, apsull igakord pmst,sest ta tegi niiiiiniii suured hüpped,et mai suutnud niipalju järgi anda. Jõhker POWER oli tal üldse täna, galoppi oli ka üsna võimatu rahulikult sõita.
ühel latil kiskusin ta liiga kokku,et tõmbas maha.. ja siis uuekorraga tegin poolpeatuse ja edasi ning hüpe & oli Väga OK. süsteem oli kaa norm ja siis lõpetasime kuna jõhkralt hakkas sadama:D viisime opsii talli ja siis annekas läks tekiga jalutama teda;D


Ignis.

algul kah sama värk, jalutasin soojaks ja siis üleminekud poolpeatused jnejnejne:D mai viitsi pikalt rääkida, sest Ülessanded ja asjad olid ju täpselt samad,:) ja ta on tubli noor hobune, ( L )

Hüppamine oli minu arust väga hea,Ei lohistand peale ja oli ühtlane koguaeg, aa süsteemi vahel hakkasime pusserdama, tegime ühe Lisasammu ja siis panime istuli maha, aga ei old hullu, sõitsime edasi ja tiia pani madalamaks ja tulin uuesti , ja siis oli OK ;D, ja kah lõpetasime ära& jalutasime annekaga tekkidega veel päris kaua ning panime talli puhkama;)


Hea trenn olii(Y), ei väsi kiitmast:D

Hobused olid kaa nii nii püüdlikud ja head, et ei jaksa ära kiitagi. ( L ) , tibuud.


0 kommentaari: