? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kolmapäev, 5. mai 2010

Elistra(y)

Super(y), Tõsiselt tubli suksu(:
Soojendades üks asi ajab natuke närvi.. ma ei suuda ta samme pikaks sõita traavis.Tõsiselt ei suuda lihtsalt. Nagu sõidan aga mida elavamalt ma nõuan ,seda tippivamaks läheb. See kergendamise rütm on ka jälle nii sassi läind.. nii hea oleks kui keegi ütleks jälle kõrvalt vahepeal.
Galopis oli päris okei. Ilusti sai edasi sõita- tuli ilusti tagasi. Säärtevahel , ei vedand minema jms.
täitsa hästi.. Sõitsin maalatte ka galoppis , üritasin vahesi hästi mõõta jms,et hüpates lihtsam oleks.
Mõtlesin,et kuna ta täitsa hea täna teeks mõnd hüpped ka.
Tulin peneroli kahest. Algul oli selline löntadilöntadi.. jalad käis vastulatte.Tulin veel & andsin väikse tsipsu talle,et ülesse ärkaks. Tulin veel mõned korrad ja oli päris hea, kuigi ma ise seljas läksin jälle veidi ette & säär läks taha.
Tulin galoppis ühtepidi lattaega & teistpidi.Mõlemit pidi oli kõik super. Samm klappis , ma ise istusin hämmastavalt hästi seal seljas.. Ei vajund ette ,säär oli täpselt paigas ning käsi andis ka ilusti järgi. Maitea kas enesekindlus tekitab nii hea olemise? ma tundsin ennast nii kindlalt seal seljas,et oleks võind sadaimet ära teha :D.. Kand oli täiesti all, ma tundsin seda lausa ,et oli.. selline tunne oli,et ma tunnen igat hobuse sammu & saan igat oma kehaosa eraldi kontrollida.. Ääärmiselt kaiff & tekitas tunde,et ma polegi nii saamatu ikkagi(:
niii oleks taht ,et keegi oleks pilte teind:(.. Oleks taht lausa eputada noh:D:D:D:D
aga ülehomm on see võimalus, seega jään ootama(:
Hüppasime kuni 100 cm järjest ka.
Tegelikult ühekorra kui lasin natuke ees ära vajuda säärtevahelt siis tundsin kuidas üks jalg läks tahapoole & tegin mingit kallutamise värki.. aga see oli tõesti aint korra(:
Tahaks jõhkralt võistlema juba minna..aga ehk Nuhja kõksule lähengi;D

õnnelik;*

2 kommentaari:

e ütles ...

Et traavis sammu pikemaks saada, ära lihtsalt "nõua elavamalt" - sellega samaaegselt pead Sa ristluud kasutama nii palju, et ta saab aru, et ta ei tohi mitte lihtsalt kiirustama hakata, vaid jalgu tõstma NING talle eest ratset natuke järgi andma (et tal oleks alguses, nö KUHU pikendada). Kui Sa suudad oma hobust natukenegi koondada, ei peaks teil mingeid probleeme pikendamisega olema... Mõlema jaoks on vaja lõdvestunud ratsanikku, kes teab, millise märguande absoluutselt iga tema liigutus annab JA lõdvestunud hobust.

PS - Soovitan aegajalt lugeda seda blogi. Lisamaterjale koostööst, lõdvestusest jne. http://atheenablogi.blogspot.com/

Edu!

jõuuuu:D ütles ...

Aitäh sulle (: