? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

pühapäev, 16. august 2009

16.august.09

Celi , Ignis & elistra

kerstin tuli siis täna siia ,et ellukas ära sõita;)
tõime koplist ära elistra ja ignise kõigepealt, Viisi tuli ka kaasa(oli jälle kodust ärapõgenend :S ja tuli külla meile vist:D) panin viisi kimmu vanasse poksi ja vaatasin ,et tal tagujalg paistes ja määrisin linimenti peale,et alla läheks veits ja siis hellasin omanikule,et kui ta aega saab siis ta hobune on meil ,et võib järgi tulla..
jätsin viisi poksi ja panime ellu & iku sadulasse. ning sõitma siis;D
algul tegin ikuga palju sammu ja ,et ta järgi hakkaks andma jne.
painutasin ühte & teistpidi, ning siis alustasin lõdvaratsmega traavi ,et ette-alla sirutaks, üsna ilusti hakkas töötama kaasa, tegin veel mõningaid volte & enam ta ei rippundki niiväga suulise otsas..töötas läbi selja, lõdvestas..
Kerstin tahtis näha ,et kuidas muti põrkab siis. Mõtlesin,et tulen siis korra 5 peneroli, algul läks kohe krampi ,sõitsin volti, lõdvestas, otseks hobune ja peale, kõik hüpped painutas ilusti ja mu istak pidavat ka täitsa OK olema;)

elluga kerstin jauras niisama, sai ta lõpuks ratsmesse kaa:D päris kaua pusisid seal:D

Celiga ,
tõin ta ära, tegelesin taga niisama poksis veel. aive tegi kapju veel veits;D
sadulasse ja siis sõitma.
jalutasin algul niisama.
sõitsin koguaeg vasakut volti ,et ta seda pidi paremaks läheks. Lõdvestab muidu väga ilusti ennast ja üldse on vägev loom:D
siis tegin vasakust jalast ülelati tõsteid koguaeg, algul ei saand väga pihta, ag lõpuks oli juba üsna hea.. paremast tõuseb ilusti galoppi , pole mingit probleemi;)
korra tulin kraavi kaa, täna juba enam ei põdendki niiväga, vaatas küll aga ilusti läks üle;)
,et noh nii & naa, enamvähem..eks me alles juu harju kaa üksteisega..
muidu ikka vägaväga meeldib ;D

0 kommentaari: