? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

esmaspäev, 18. jaanuar 2010

ellulellu:D

Elistra,
kutsusin aive ka täna siiia,sest ei taht üksi hüpata :)
tegin siis käppelt soojaks, soojendusel kuna mul olid pikemat aega valed suulised tal siis ta istus ikka kohutavalt suulise otsas, täiega raske oli sõita, käed väsisid ära ja hobune muutus närvilisek.
a täna panin õiged suulised tagasi ja siis tal võttis "ümber harjumine" aega veidike.
tegin natuke üleminekuid , vajus ka täna kuidagi palju ja üldse oli selline "pea laiali otsas" värk.
ei keskendund väga. aive tuli sinna, siis alustasin galoppiga, täna tõusis vägaväga ilusti , pold mingit juramist sellega. algul oli galoppis ka eest kange aga siis läks järsku väga pehmeks ja oli vägaväga hää!
mõnna hobene,
tulin siis traavis mingeid latte esimene umb 50-60 cm teine 80-90 cm päris järsult tuli keerata ja ohe kokku võtta, hea harjutus sellisele nooremale hobusele ja samas ka mitte nii tapvalt raske.
tulin siis veel paar korda mingeid latte ja päris heaoli, mu enda istak oleks võind ainult parem ollla aga no elab üle.siis hüppasin ühte kõrgemat lattaeda 105 cm & tulin oksri 105cm järgi veel . Täitsa hää hobune:)
tublitubli:)
nüüd peaks mingi paar kuud hüppama hästi madalai ja rokem sellist võimlemist jms:)
pole mõtet nii kõrgeid nii ruttu:)

0 kommentaari: