? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

esmaspäev, 25. jaanuar 2010

:)

ilm oli soe ja ilus aga sõitma ikkagi ei läind.Pold viitsimist üldse.
aga selleeest tegelesin sandyga.
tegelikult oli nii,et hobesed tegid jälle vehkat kuna celka indleb ja ei taha üldse kodus püsida.
ja siis tagasi tulles sõitsin tagasi ja sandy andis cekale jalgadega mööda kaela ja siis mõtlesin,et on ikka ülbe mutt..
hobesed talli ja panin pussakale päitsmed pähe ning läksin jalutama.
jooksin käekõrval jms , õpetasin talle veidi hääl käsklusi (peatus. samm.traav)
algul jooksis tiega otsa pidevalt. aga siis hakkas juba mõikama . peatusele reageeris päris hästi aga samm ja traav olid ikka rohkem nii,et kui mina hakkasin jooksma hakkas kohe tema ka. aga noh see selleks;D
läksin põllule. lasin tal kordel veidi sammuda ja siis ühes latist üle kõndida. Tubli oli.. Siis kordetasin traavis teda ühte pidi ja teistpidi ja lasin tal jälle latist üle joosta. Tublitubli :)
lasin ta jalutada jälle ja siis tal hakkasid mingid tuurid peale, lasi galoppi kordel ja palvele peatuda v sammuda ei teind väljagi. lohistas mind ikka päris kaua ja päris pikalt järgi:O
ja siis lõpuks sainpüsti ka kuidagimoodi ja lihtsalt kersin korde niikokku ,et ta jooksis täiesti kohapeal ümber minu ja lõpuks jäi seisma=0=0=0
kiitsin ja lasin tal veel veidi traavida . Kõndisin ja siis talli:)

a elluga ka meil nüüd uus süsteem,kuna ta ei taha asutada inimest ja lihtsalt paneb sajaga üle siis kui heaks arvab siis on nüüd nii,et kõik teised laseme ennem välja ja tema läheb viimasena. algul ta lõhkus ja kargas seal nagu loll aga nüüd on mõistlikumaks läinud..
lasen kõik välja , lükkan ta poksiukse pärani lahti nii,et ta saaks minna kui ta tahaks ja ise seisan poksi kõrval. tõmbleb küll aga välja ei lähe . ja kui ütlen palun siis läheb vaikselt traavides välja. nii,et asi juba paraneb. Lõpuks tahaks ta niimodi saada,et ta ooootab täiesti vagusi oma korda millal ta välja saab mitte ei tule läbi kivist seinade ja,et ta ei joookseks enam niimodi üle ka.

0 kommentaari: