? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

teisipäev, 3. august 2010

Figaro

peaksin natukene rääkima sellest ponist.
algul jäi temast väga vale arusaam, jäi arusaam ,et ta on ülbe ja kange ponijunn kes tahaks enamuse oma ajast koplis veeta ja märadega ringi tsillida selleasemel ,et tunnike päevas tööd teha.

igatahes nüüüd lükati kõik need valed arusaamad ümber.tegemist on vägagi nõrga mõistusega poniga , kes ei ole saand oma lapsepõlve täielikult nautida ja kes pidi esimesest sadulas oldud päevast peale rasket trenni tegema.ta on füüsiliselt küll valmis kuid vaimne pool ei ole järele jõudnud. temasse pole kunagi suhtutud hoolivuse ja armastusega vaid on võetud kui trenni masinat aga just hoolivust ja armastust vajb ta väga. ta on täiesti lapsemeelne alles ja tema aju ei lase veel sellist infot vastu võtta.ta pole poolekski selleks valmis mida talt praegu jõudsalt nõutud on.peab andma talle aega olla laps, aega,et ta hakkaks ka neid treeninguid nautima ja rõõmu tundma,et saab koos inimesega midagi teha.
ta on südamlik ja päris keeruline, väga armas poni:)

igatahes ma nüüüd loodan,et asjad muutuvad vägagi.

0 kommentaari: