? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kolmapäev, 25. august 2010

F,E & I

natuke siis kablutasime ka täna kuna laupäeval on ju võistlused:)
Figarot klippisime natsa, kuna ta jalad olid raseerimatta ja üli karvased nagu ponidel ikka. jalad sai ilusti puhtaks aetud jaa tagumiku peale lasin F tähe ka, kjuut. igatahes kui ta tuli oli tal lakk õlgadeni, kõrvadest ulatusid ülipikad karvad välja jaa jalad olid ka ennem nagu tinkeril. nüüdseks on ponist saanud sportponi, no esialgu muidugi ainult välimuse poolest:D aga küll me selle junni veel sõitma ja hüppame ka panema:D

igaljuhul täna käisime maastikul. suuht okeid olid mõlemad. elistra oli selline elav täna, sadul tundus istuvat paremini ka:) fikuga tegin ise ka lõpus veidi.
siis tõime ignise jaa sõitsime ilma sadulatta teda hästi palju ette-alla , kenasti lõdvestas ja töötas seljaga.üleminekutel vahel vajub esiotsale veidi aga kui trenni saab läheb see käppelt ära jälle. tublid nunnukad.

et siis figaroga teen ka vist ühe stardi. loodetavasti jään ellu kaa jaa:D
elluga siis 80 ja 100 ka:)

0 kommentaari: