? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

neljapäev, 26. august 2010

Elistra & Figaro

fikuga tegi liisa.. panime täna ühe rea ülesse
mille esimene oli maalatt siis oli 3 m ja oli okser siis 7 m pärast latt ja 3 m ning lattaed , 3 m ja latt ning 3 m ja 2 lattaeda mille vahe oli ka 3 m.
päris püss oli seda rid hüpata, selline täielik mängimine. kõrge ,madal, kokku võtma või juurde sõitma. ja tavaliselt oli nii,et kui esimesele latile juba sõitsid valesti( lasid näiteks kaugelt ära) siis järgmine oli latt ja lattaed ning siis tuli ikka tohutult seal vahel edasi sõita nin peale lattaeda kohe väga kokkku võtta:)
meeldis see värk:D

Figaro tuli igast vahest nii kenasti välja,et isegi kui oleks sinna suvalised vahed pand oleks ta nkn teadnud ise millel aeglasemaks ja millal juurde võtta või kui alla oleks läind oleks ta sealt ka niikuinii välja tulnud kenast. ta on ikkka räme püss kui ta hüppab. saaks ta siis ainult ilusti tõkkele peale ja sealt ilusti ära.
täna proovis hakamoridega hüpata. jumala okei oli , poni ei teind teist nägugi. lõppu tuli veel miskit meetrist lattaeda millel oli all aed vms. liisa nägi tublisti ,et samm ei tule ja sõitis need viimased sammud juuuurde(mida oli märgata::D:D) ja poni püss paugutas :)


Elistra oli ka päris okei täna, sain kokku võtta, vajadusel edasi sõita.
peale võistlust pean kindlasti suulised ära vahetama vahel tahab käepeal istuda.
2 korda vist ei klappind, lasin esimesel latil kaugelt ära ja siis peale oksrit oli raske kokku saada. aga ei ühtki maha kukkuvat latti. tubli pliks:) lõpuks olid sellel real 3 tõket miski meeter:)





0 kommentaari: