? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

laupäev, 30. oktoober 2010

muujura:)

me oleme küll nüüüd ratsutanud & teinud aga pole nagu millestki siiski kirjutada. hobused on kord head , kord mitte nii head.


aga mul tuli hoopis siuke idee,et ma kirjutaks ühe postituse siia sellest kes siin üldse elavad jms .sest ehk mõni kes seda loeb ei teagi päris täpselt võino misiganes:)


seega...

meil elab siin hetkel 5 hobust. nendest 2 on ponid.

kõige vanem elanik on Eti kes sai ostetud juba 7-8 aastat tagasi laanetite käest.ta on 18 aastane ning naudib täielikult oma vanaduspõlve. korra oleme temaga proovind ka võistelda kuid sellel vanaeidel on iseloomu ikka küllaga antud:D

siin sündinud on Elistra. tema on nüüdseks 5 aastane ESH . Oli ennem tädi oma kuid kinkis ta mulle. ta alles alustab oma "võistluskarjäääri", see oli meie esimene hooaeg:)seega eks näis mis tulevik toob.

Celi saime me vahetusega 2009 aasta 4 augustil.celka on 9 aastane.. tegemist on väga vägeva märaga, tal on omad tujud & omad hellushood. jeah, ta on emfüseemik seega mu ema ja isa peavad räigelt tõmblema,et tal oleks kvaliteetne elu. hetkel ehitavad talle välitalli.
kuid see on seda vääärt:)

kõige uuuem ost oli siis carmena. peagi 3 aastaseks saav mära , ning peagi sadulasse minev mära. väga sümpaatne suksu:) siuke ninnunännu alles.ostsime ta augustis, seega siin on ta elanud kõigest 2-3 kuud. seda on vähe kuid tunne on küll siuke ,et ta oleks nagu alati siin elanud. kordetanud oleme ka korra või 2:D


ning selle aasta juunis kolis siia probleemne poni figaro. kes on 6 aastane ja elas ennem kaarma tallides. liisa rendi poni. kuid üritan taga siin hakkama saada ja üritada nii,et kõik mida talt palutakse ei oleks talle nii vastumeelne.
ta on tegelikult väga vinge poni, pole sellist kunagi varem kohanud:)








jaa siis väike ülevaade kelle oleme ära müünud:
Hesoona ?
Higita elab sooomes:)
Ikton e:inka(trak) i: ikaar (tori) ..eesti ? soome?
Infas e:inka i: Fas XX .. elab soomes:)
Iveena e:Inka i:Mobil OX .. elab rootsis:)
Iron e:Inka i:Elar XX ..elab peetris:)
Inka
Infra e:Ganni i:Ikaar(tori) .. eestis?
Ignis e:Ganni i: Infas (trak) .. elab säreveres:)
Ganni e:Maagi i:Gamat XX .. elab soomes:)
Inessa e:Eti i:Infas (trak) .. elab soomes:)
Kimberly e:Eti i: Kuvvatlõ .. elab soomes:)
Sandy e:Eti,i: Gr safeer OX .. elab pärnumaal:)

hetkel rohkem meelde ei tule:)

0 kommentaari: