? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

laupäev, 11. september 2010

luv,luv,luv,luv,luv

suvi on läbi, kõik on veidi keerulisem ja raskem. kella 5'est saan alles koju ja siis 2 jorssi sõita. seega hüpata saab pmst nv'del või siis tuleb mõnipäev varem kuidagi koju saada , siis on võimalik seda ka nädala sees teha.
fiku läheb endiselt aina paremaks, ja meeldib mulle aina rohkem.
elistra on ka hea ja musimusi, vahepeal jaurab natuke:) peaks talle puhkust vist andma kaa, aga maitea palju veel võistlusi on tulekult .. 2 on kohe kindlasti aga kas peale seda ka enam on minekut ?

... suvi oli meil hobustekohapealt päris tegus, pmst oma aja pühendasingi hobustele. igapäev oli ikka trenn ja mitte ming lintadilöntadi, vaid ikka korralik:) ning veidi käisime ka võistlemas. kuid tagantjärgi mõeldes oleks võind palju rohkem seda teha. kuid 2011 on see võimalus, kui ma just eestist ära ei lähe:) eks näis mis saab.augustilõpus hakkasid juba kõik oma kodudesse tagasi kolima ja siis jäingi nüüd siia oma 4 isikliku hobusega ning 1 junniga keda siis katsun sõita ning õpetada ja kes kindlasti hakkab ka mind palju õpetama.
alustasime ka välitalli ehitamist. veidi on juba tehtud, ehk ikka saab talveks valmis. seda on vaja selleks,et mu tupsununnu, celi ning keegi vee jäävad talveks välja elama. see on neile parem:)
hm , mis siis veel toimund on ?

ah jaaa..

TÄNA KÄISIME VÕISTLUSTEL !!!

elistra & figaroga.
nad on head, nad on tublid, nad on parimad.

liiisa LÕPETAS SÕIDU!!!!! see oli the best päeva osa üldse nagu.. poni küll jauras ja ajas püsti end korra, kuid ta tegi täpselt nii nagurääkisin ja nad said hakkama. õnnelik nendepärast kohe: )
poni oli püss-- 4 kp said nad millegieest küll, aga nad lõpetasid!


ellluga 80 cm oli puhas, aga 1 sek jäi kohast puudu:/

ning meetris unustasin end veidi ära ning 4 kp tuli:(
aga noo küll järgmisel suvel teeme paremini : D

0 kommentaari: