? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

pühapäev, 5. september 2010

fiku&ellu

mu väiksed tupsununnud:)
nad on head, nad on niii head.oeh kui õnnelik ma olen ,et sellistega tegeleda saan:)
igaataahes fikuga tegeleme me igapäevaselt maatööga. ja 2 korda oleme ratsuratsu ka teind. tahaaaaks seda söööta juba kätte saada talle. vahel on ta närviline ja kuul joookseb kokku ja ta ei taha enam midagi. aga vahel on ta niii hea, ta oskab juba eest kõrgeks minna ja tagant end hästi alla tuua. seda muidugi maast veel aga seegi on väga suur asi.sest ennem kordel jooksis ta ka lamedalt ja vahel isegi nagu traavel. eest ei tõstnud üldse end. ta on keeeruline, aga ta on hea. ta meeldib mulle.nii südamlik poni. loen nüüd raamatut " koos hobusega" kaa ja siis ehk oskan selle pouniga midagi peale hakata:)

elistra .. ka tupsuke mul. sadul on faaaking hea, tõesti nagu. trennides on ta vahest hea ,vahest halb. kipub käeotsas vahel istuma . ikka veel mõtlen ,et peaks suulisi vahetama . eile hüppasime natuke.. rida. esimene penerol,süsteem,penerol,penerol,süsteem.paugutas niiiiiiiiiiii vägevalt.kuna sadul oli superlux siis ma pidin aint mõtlema sellele ,et käsi järgi ja ,et kaelale ei vajuks. mahajäämisega ei tohiks problasi tekkkida:D igatahes lõpuks oli peneroli latt 120 (vist?) jaa ta oli mega:).
lõpuks liisa pani meile 140 oksri kaa, samm läks natsa pekki , aga ta oli nii püüdlik ja hea. uhke ta üle:)
igatahes nv vist siis võistlema ja järmisel nädalal tahaks 1 hüppetrenni veel teha, aga siis hüppame aint mingi kuni 90 cm, ei taha üle pingutada. pärast on mingi räme block : s


tupsud on nii head, nii kalllid.

2 kommentaari:

e ütles ...

Mis suulistega praegu sõidad?

Muidu, sadula sobivuse kontrollimiseks võid vaadata www.sadulakeskus.ee, kuigi parim lahendus oleks siiski kohale kutsuda keegi, kes sadula passimist õppinud (ning rakendanud) on. Põhimõtteliselt ongi olulisim, et raami suurus sobiks hobuse seljaga (kehaga), et kõrgema turjaga hobuse puhul oleks ka sadula esiots kõrgem, aga et samal ajal toetuks ka tagapaneelid ühtlaselt seljale, mitte ei oleks kergelt õhus. Siis ka muidugi see, et selgroog oleks hobusel vaba - paneelid peavad toetuma selgroo ümber (lihastele), aga mitte roietele. Ka seda peab jälgima, et abaluu saaks vabalt liikuda, ning, et külgedel asuvad padjad ei pitsitaks roideid, vaid langeks vabalt hobuse külgedele. Pikk ja segane jutt, aga loodan, et midagi tuleb kasuks ka :)

jõuuuu:D ütles ...

piigid on hetkel, nüüd vahetasime 3 osaliste oliivide vastu, ehk läheb eest nagu kergemaks ja pehmemaks ka:)

sadul mulle endale tundub ,et peaks istuma ja üks mees vaatas ka,et suht okei tundub olevat. aga jah paha ei teeks muidugi kui kellegi kutsuda laseks.:)