? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kolmapäev, 9. juuni 2010

Proovi ja ebaõnnestu, kuid ära lõpeta proovimist..

Orksis oli minu päeva lause:d:d:d

tegelikult siis tänasest nii... Hommik oli natuke raske liisa juures(imelik). Ivo helistas miski 11 paiku, sellepeale ärkasin suure ehmatusega ülesse.Tuli meelde ,et a fak ta pidi täna ju siia tulema stoorit proovima. Ei no käppelt riide,tulime siis liisaga minu juurde.. *** helistas, mõtlesin,et a siin juba,et fak mul hobunegi õues alles.
aga ta hoopis ütles,et kuna keegi talle ei öelnud,et stoori mäos on sõitis ta sõerukale.Siis seletasin talle ära kus elan. Meil liisaga oli niikaua veel mingi hullem lebo.
suht väss siiamaani.

Lõpuks siis helistas,et türile hakkab jõudma, tõin stoori ära ja panin sadulasse.Liisa tuli fikuga.
läksin selga, jalutasin sammu lihtsalt ja kohe jõudis *** siia ka. Stoori hingas imelikult, ta kohe küsis,et mis ma tegin taga,et kas traavi v midagi, mul oli nagu ei aint sammu jalutasin siiani ja siis ta ütles,et imelik hingamine on hobusel. Okei andsin siis hobuse talle. Läks selga, tegi sammu janomaitea stoori oli selline imelik, hästi uimane . Traavis , maitea kas ta ei sõit ise tagant peale eriti vms aga hobune ei tõugand ÜLDSE nii võimsalt tagant kui ta carmenil jookseb tavaliselt, imelik oli kohe vaadata. Hüpates ka , pidevalt lasi alla joosta. Siis võttis eest aga tagant hobune nagu peale ei tuld v ta ei sõit v mai saand aru. Igaljuhul jäi üsna mitu korda enne tõket traavile ja hüpetel ei korjanud eriti kosse ka. 110 cm kolistas päris mitu korda. Imelik ,stoori pole ÜLDSE SELLINE tavaliselt (nii palju kui ma olen teda carmeniga näinud koos) . Üleüldse reageeris kuidagi uimaselt.
Siis ta ütles,et no nii&naa.. ,et selline uimane värk, jalad jätab lohakile ja siis ,et reageerib aeglaselt hüppamisel ja no umbes nii.. aga ütles,et nagu nsm sõidupoolest talle vist nagu meeldis, väga ei saand aru ka.. Proovis figarot ka natuke.. Liisa on figaro tegelikult nende väheste päevadega palju paremaks saanud. Poni on ühtlasem, annab eest paljurohkem järgi ja laseb endaga juba ühtteist teha(ei lähe niiimodi närvi) .. täna nsm õpetasin talle jalatõsteid:D:D:D:D



0 kommentaari: