? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

reede, 11. juuni 2010

Koolisõit & teri-ann ning meie trippp: D

hhommiku poole käisime säreveres koolisõitu vaatamas ja no meieomadest liisa võistles ka.
päris Ok oli tegelt minumeelest. Esimene sõit oli parem kui viimane. Hobune tundus üsna ühtlane, kuigi tagant oleks võind palju rohkem joosta e. impulss puudus.Tippis ka veidi... väga hull pold, selle nädalaga on poni ikka kõvasti paremaks läinud mu arust, kui ta tuli oli ta ikka väga katastroof.. Liiisale andis ka see võistlus kindlasti palju enesekindlust ja tahet jätkata.
Ilm oli jube, vihma kallas.

ss , tulime siia.. mingi 10 paiku tuli idee minna tarbjale hobustega, peeglika akulaadiat tooma.
mõeldud,tehtud:D
suht vägev tripp oli tegelt no .. tegime veitsa galoppi ka ja siis ühe sillaalt oli selline liiivane pinnas, oi pekki kuidas oleks taht seal kimada veidi:D:D:D:D


jeas, kordaläind päev^-^


fiku on karjast totaalselt väljalöööödud:/://:/

stoori on celi ,ellu ja etiga best.. iku ajab veidi stoorit ka aga niii kui celka kõrvi lingutab jookseb stoori fikule kallale. Suht hull ikka, ta on täelikult erak:/
nii kurb oli teda kohe vaaadata seal, üksik hing.
ennem said ju stoori ja fiku nii ilusasti läbi, nüüd stoori hoiab märadega kokku´.
Koplist tulles tulime celka ja ikuga seljas... teri-ann sai rämedat rodeot celilt , ma mingi jõhkralt naersin:D:D:D:D.. hüppas õhku, pani takka ja siis hüppas korra veel õhku.
kõik rämedalt ründasid figarot.
karm.

siis ema tõi koju neid Josera tooteid proovimiseks,et mida nad üldse sööövad.
Ja 2 nendest sõid Ok'ilt .. mingit seda mida tuleb 2 korda nädalas anda,et peale võistlust hobune taastuks ja siis teine on köha oma.
Nii,et tellime paarkotti vist siiski((:

0 kommentaari: