? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

teisipäev, 13. aprill 2010

Särevere.

Ignis & Celi..
Celiga on natuke jamasti, hingamine on kohutav. Seega tegin nüüd otsuse, üks raskemaid otsuseid kuid midagi pole teha. Müün ta maha, kuhugile kus tal on hea.Kuhugile kus ta läheb lihtsalt varssade toomiseks, iluhobuseks v koplihobuseks & vahel vb maastikul jalutada jms. Sporti enam temaga teha arvatavasti ei saaks.
Mõnipäev toob ta nüüd särkust tagasi kah, koplisse karjaelu nautima jälle(:
Ignise tahan ikka mõneksajaks sinna jätta .Suvel ehk saaks mõne kõrgema sõidugi teha(Y)



Muidu siis eile viisime I & C särka. Tublid olid, kärus käitusid viisakalt.
Käisime kohe sõitmas ka õues liivakal. Väga mõnus oli.
ignis pold sõitnud mõned päevad aga pold hullu. Ainult see,et peatustel vajus ette ära. Toetus suulisele ja ajas lõuad risti aga samas kui ennast rohkem kontrollisin oli veidi parem.
Celiga sõitis kirsika, palju ei teind, natuke traavi & veidi galoppi. Oligi kõik(:
Näss oli ex boyga;D

Täna käisime claudiaga . Ta oli oma nunnukaga(hobuse nime ei mäleta) . Noor hobune, kõigest kuskil 2 kuud sadulas old aga nii mõistlik kuidagi ja tundus ,et õudsalt töökas hobune. Casanovast.
nii tublid on nad minumeelest(:
Ma käisin käppelt celiga, tegin veidi traavi ja vaatasin ,et ta ei jaksa hingata.. kõndisin veidi ja jalutasin talli tagasi..tekk peale ja jätsin talli.
Võtsin iku ja läksin taha liivakale, tegin natuke traavi ja üleminekuid ja peatusi ja korra pikendust ka. Päris okei oli. Parem kui eile(y). Galoppi ka korra.
Kõik oli pääris okei täna(:

eks homme näeb mis saab, vb teen celkale ainult kordet ja toon ta kiiremas korras koju tagasi & siis ignise jätan sinna. Oeh, ei tea.. eks näeb.
Claudiaga lähme homme vist jälle koos sõitma , ma loodan.. Ta suksu näeb vägagi ignise moodi välja, üsna sarnased ikka:D

aga olgu, Tsauks;*

0 kommentaari: