? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

reede, 16. aprill 2010

Särevere. (y)

Tegin väikest hobuste vahetust nüüd siis.. Tõin celi koju karjaelu nautima & kosuma jälle ning viisin elistra särkasse ikule seltsiks.
Ning ellu ületas end täielikult , Ta sõitis esimest korda elus käruga v noh üleüldse oli esimest korda peal. Ta oli nii viisakas seal & minu kartus ,et ta tuleb sealt läbi esiseina ei saanudki tõeks, jumaltänatud.. Tegelikult ta siiski korra proovis ära ,et kas saab lahti end, ainult väikse tõmbe tegi ja siis oli terve tee rahulik(Y). Panin talle 2 päitsmed ka ,et kui lõhkumiseks läheb ,et ta pooleks ei tõmba neid.. Ühed siiski sai sella raksuga katki. Põsest väike tükk väljas kuid pole hullu, see paraneb ruttu(:
igatahes ta on äärmiselt tubli & ma hakkan ühe enam tundma ,et meil klapib.
eile siis tegime väikest trenni ka õues liivakal.
Teri-ann käis ka kaasas.. andsin talle ikut sõita ja ise jalutasin käekõrval elluga platsile ja aitasin terikat veits.
mul ju üks sadul ka seal aint hetkel ja siis ei saand ise kohe sõitma minna.
Teri-ann on minumeelest väga palju edasi arenenud & ikuga sai ideaalselt hakkama.
Hobune oli lõdvestunud & jooksis väga ühtlaselt ning pika sammuga. Vahel kui ta ise õlaga ette vajus või pöidlad sisse keeras oli kohe näha kuidas hobune nagu korra krampi tõmbas aga kui tuletasin meelde talle siis oli kohe väga okei. Kui mul kipub iku sinna liiga alla ära minema siis tal oli kõik jumala paigas minumeelest. hobusepea oli täpselt ühes asendis , ei käind ülesse-alla.
Ma olen uhke ignise üle(y). Ta on palju rahulikum & tasakaalukam , pole selline lihmadilöhmadi enam.
siis vahetasime asju.. panin ellu õues sadulasse ja ronisin selga.. Tegin veidi üleminekuid.Trenni alguses oli ta selline,et ei julgend väga suulisele toetada ja ei and eest järgi eriti , ikkka jube tugevalt pidin säärega sõitma + vahepeal natuke toksama jms ka . Aga mida trenn edasi seda paremaks läks hobune. Hakkasin volte sõitma , siis hakkas juba ette-alla isegi veidi tulema , Mitte nii nagu peaks aga siiski MIDAGIGI ! ja voltidel hakkas ilusti juba eest järgi andma ja suurel ringil tuli ka juba ilusti eest järgi ja hakkas nagu rohkem toimima. Ei pidand enam kannaga toksima ka teda. Teri-ann ütles,et elistra on nagu päris sporthobune juba(y) , et ta pole teda ennem nii ilusti liikumas näinud. ..ja see tegi mind kuidagi väga rõõmsaks.
Suurel ringl jooksis juba enamvähem ühtlaselt ka, ilusti eest lõdva, ei istund suulise otsas jne, Sõitsin ühest latist ka üle , maalatist. galoppis & traavis jne. Koguaeg oli lõdvestunud, nii enne latti kui ka peale.
Tubli suks;*
tahaks täiega täna ka minna, nii nõme on haige olla:S:S. kui homme lähen siis pühapäev tahaks veidi hüpata proovida. 5 päeva olen nüüd "ratsastust "(kui seda saab nii nimetada!?) teinud. ,et nüüd ma tunnen ,et midagi pisikest võiks ju proovida ignisega.
elistraga tahaks veel mõned päevad lihtsalt sõita jms.

0 kommentaari: