? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kolmapäev, 10. veebruar 2010

Pole aega ega viitsimist üldse kirjutada .
aga vahepeal on saanud nüüd päris tihedalt sõita. Ignis on päris heaks läind .
ilusti jookseb juba kahesääre vahel & ei vaju kaa & eest otsib ise kontakti , ei ripu suulisel v ratsmel vms. töötab ka tagumise otsaga palju rohkem & eest ei ole enam nii madal, Väiksematel voltidel töötab ka paljupalju rohkem & ei tee kiiktooli .. Vähemalt mulle tundub nii,eitea kas kõik on tegelikult ka nii hea:) täna oli tal väikepuhkus & homme teen veidi ilma sadulatta jälle , siis palju parem tunnetada jms & ülehomme tahaks kavalette ja penerole jms teha veidi.
Elistraga läheks ka mingipäev.

A täna kordetasin sandyt, alguses oli hull püss ,lausa 2 korda tõmbas mu kõhuli ja lohistas. Veidi jooksis ja rahunes maha , siis patsupatsu ja lasin lahti :)
Meriliis tegi täna celkaga ilmasadulatta . Algul ei saand väga liikuma, celi laisk:D
pärast oli juba heaa. nüüd sõidame temaga seal kaevatud platsil kus pole lund v nagu mingi 5 cm on ikka aga noh seal kerge joosta hobusel. Ütlesin talle,et eest üldse ei näpiks ,et ikka elavalt liikuma saaks jms, enam vähem oli. Kohati oli tegelt päris hea ;). panin ka mingeid traavilatte jms, tegi natuke galoppi ka mõlemist jalast & siis kõndis veidi .
a sealt platsilt suht pikk maa tallijuurde nii paksus lumes & siis hüppasime kahekesi celkale selga :D ilusti käitus:) ei karda tema küll midagi, meriliis istus taga ja tal oli veel lumelabidas ka käes . Ei karda ta mingit kelku ega midagi, päris pro:D
peaks laskma pikemad saaani need aisad ka teha ,saaks ette panna ta järgmine talv ehk;D

veeretasime veel pärast 2 rulli heina ka õue, siis jätkub ehk järgmise nädala keskele välja:)
tegelt sandy võiks ka juba 3 a saada, saaks sadulasse panna.;D oleks vaja küll ühte sõidukat juurde: )

0 kommentaari: