? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

pühapäev, 18. juuli 2010

raikküla karikas.

kõige feilim võistlus kus ma osalenud olen.
Esimesse starti jäin hiljaks, võtsin hobuse treilerist,sadulasse ja võistus väljakule.Seega ei mingit soojendust ega soojendus hüppeid.PÄRIS MÕNUS!:s
jalused olid ka pikad, pold aega enam sättida.Sõitsime kuidagi lampi läbi selle, mitte midagi ilusat selles pold, saime küll 4 koha aga jah. Ta pingutas vähemalt.
see pidi olema 80 cm, kuid mu arust olid seal enamus tõkked 60 cm.see selleks..

100 cm, kuidas nüüd öelda.Häbi on natuke:/(KUID ÜTLEKS ÄRA,ET KELL 10 HOMMIKUL LÄKSIME SINNA NING KELLA 5'EST HAKKAS MEETER!!!, PÄEV LÄBI 30 KRAADIGA VAHTIDA VÕISTLUST JA HOBUSEL OLI SAMA LUGU)
soojendusel oli normaalne, just nagu see "ratsastuse " pool,kenasti sirutas, lõdvestas jms. Hüpates pold tal mingit jõudu, mul endal kaasaarvatud.enamuselt ainult latid lendasidki.Pold üldse hea tunne. läksin starti.üldse sammu ei saand vaadata, ta ise ka ei vaadand midagi, alla läks siis aint pilpaid lendaski.
seega 26 kp. mida mai suuda siiamaani uskuda.suht jõhker ikka.

0 kommentaari: