? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

esmaspäev, 8. juuni 2009

Laup(HT)-pühap(TT)- esmas(HT)

Laup-
annemai käis siin.
Laup käisime hobustega lapsii sõidutamas, tegelt jah suht äge olii, nalja sai ja mitte vähe:D
kõige rohkem ajas mind üks suur poiss naerma kes inessa selga läks, suht koom:D:D.
Eti pidas kaa end üsna hästi üleval, ei hakkand tikku loopima. üldiselt väga tore päev oli:), Saime natuke tasuraha siis kaahm:). Õhtul hüppasime Kimmu ja Ikuga. Iku on ikka no totaalselt pepuus:S, nii nõme noh;/. Kimmu algul kaahm vedas ja viskas pea ülesse ennetõket. Aga siis sõitsiin nii kaua volti kui ta oli täiestii rahunenud ja alles siis läksiin peale, ja Oli super lõpus:).
Ikuga oli siis sama asii, annemai sai ta lõpus ilustii ette-alla sirutama kah, ja iku eii rippund enam lõpus suulise otsas ja see oli hea.Ütleme nii,et noh enam vähem siis.
*
Pühap-
Käisime maastikul ja vees opsidega:)
*
Esmasp-
kõigepealt, tõime opsiid ära, õigemini ma tõin annemaile iku ära(eti vana lohh eii andnud kätte, tal jalutamisestkopp ees, sellepärast tõmbas juba 40 m kauguselt kiirgaloppis minema) Kuna annemai vedas poste platsile:D.
Läksin kaa platsile aitasin annemaid natuke siis, Ta saab ikuga palju paremini hakkama kui mina ja seda on tõeliselt hea vaadata. Täna siis kaa proovis saada pigest lahtii ja ett eii läheks krampi ega veaks. Algus oli suhteliselt hea, paljupalju parem kui eile. Galoppis sai kaa juba täitsa enam vähem, mina jäin suhteliselt rahule. Annemai tungival soovil siis läksin ise kaa trenni lõpus selga ikule ja panin kaa ta ette-alla sirutama (traavis tegi jumala hästi seda, nagu sitaks hästi ikka). Ja siis tulin 2 korda ühte traavikat, eii vedand , suulise otsas eii rippun ,et OK olii.. galoppis proovisin ühte sinist lattaeda kahh, Sõitsiin voltii kuna oli tunda ,et väga krampii läks, ja siis lõpuks läksin peale, Enam vähem, natuke ikka lõi pinge sisse enne hüpet aga noh midagi väga katastroofilist polnudkii. jalutasin maha ja oligii kõikk.
Siis tõime Ellu ja Nessa koplist ära(eti vana ahv ikka kätte eii and)
Panime sadulasse tegime sooja.Annu sõitiis nessuga, ma elluga.
Ellu peatub päris ilusti :) Hüppamine oli kah enam vähem, no sellel loomal on ikka hullem põrge tagaa,lendab nii ,et ma ise lendan seal seljas paari meetrii kõrgusele:D Tegelt mulle see loom meeeldib, siiskii kardan teda veits veel ja eii usalda eritii aga ikkagi meeldib vaikselt;D.
Annu ja ness = Kirp Lennukil :D. no tõestii see loom lendab nagu lennuk ükskõik mida sa talle ka ette eii pane ükskõik kui kõrge see kaa pole, Ta alati hüppab . Liiga suure hingega hobune on taa. Kasvult on niinii pisike aga hingelt tohutult suur . Pisike süda mul siiskii;D
NV vändrasse võistlema vist !?:D, Arvatavasti sõidan madalaid kuna ma ise pole piisavalt trenni teind muidu oli plaan minna 100 v 110 sõitma, sest no see pisike lennuk läheb igalt poolt üle jaa läbi:D
Jaa vb lähen 21 juunil Krossi kahm sõitma, kui julgen. Ma suhtt põen v nii aga noh eks näis mis saab:)


0 kommentaari: