? ??????????????Island? ????? ?? ???Rating: 4.2 (99 Ratings)??210 Grabs Today. 15944 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Digital Beach? ????? ?? ???Rating: 4.1 (69 Ratings)??110 Grabs Today. 16370 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Eas BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

esmaspäev, 13. aprill 2009

kimmuga,13.aprill

NB :PILT EI OLE TÄNASEST!


täna siis panin sadulasse läksin välja, no talli eest kohe üldse minema eii liiikund:S, prooisin stekiga natuke ,aga isegii see eii mõjund, lõpuks jõudsin platsile seal sain ta natuke liikuma. järskuu hakkas traais täiega ratsmetaha jooksma prooisin säärega ära saada , kuid ta hakkas hoopis galoppima, võtsin voldile , hakkas õlg sees kodu poole vedama ja säärele ega ratsmele eii allund:Dnii, me siis kihutasime, jumala jube olii tegelt ,tagasii kaa eii saand teda.kui siis ühel hetkel jäi ta traavile uuesti ja siis oli kõik, siis oli ta jumala OK, tal vist lihtsalt selllised tuuriid.D:D... lõpus hüppasin kaa(Y) super oli;), krossi natukee see kord:).
ilustii läks peale,natuke vaatas aga hüppas ilustii varugaa:).
Kokku võttes hea olii (Y),
eile maastikul oli aint perses:S, apsull edasiii eii liikund, pmst, terve trenni seisingii noh:S, jube, aga sellleeest täna olii hea*(Y).

Armastan oma pisikest tohutult palju[ L ]!

0 kommentaari: